AJÁNLÓ
 
11:00
2014. 02. 28.
Ismét egy olyan elemzéssel szeretnénk segíteni titeket a hétvégi csapatösszeállításban,...
A bejegyzés folyatódik
 
11:00
2014. 02. 28.
A Fantasy Liga játékospiacán közel 40 új arc száll versenybe kegyeitekért, akik egységesen...
A bejegyzés folyatódik
 
11:00
2014. 02. 28.
Sallói István a 90-es évek egyik legjobb magyar csatára volt, aki nem csak a magyar bajnokságban...
A bejegyzés folyatódik
 
11:00
2014. 02. 28.
Szombaton öt meccsel folytatódik a mennyei NBI, és több érdekességet is tartogat számunkra...
A bejegyzés folyatódik
 
11:00
2014. 02. 28.
Öt meccsel folytatódott szombaton a tavaszi nyitóforduló, hatalmas meglepetésre nem tudott...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

MLSZ Fantasy Liga

28
feb

Az Újpest és a Kaposvár is kiszámíthatatlan lesz - új arcok az NB1-ben 2.

Címkék: OTP Bank Liga, Mundele, Mulemo, Kaposvár, Újpest

Az NBI friss igazolásait bemutató sorozatunk záró részében, azoknak a légiósoknak a rövid bemutatására helyeztük a hangsúlyt, akik a fantasy-menedzserek számára ismeretlenek egyelőre. Félreértés ne essék, mi sem tudunk többet a jó nevű Firtulescuról, vagy éppen Darwin Andrade képességeiről, ám azért igyekeztünk minden lehetséges információt összegyűjteni.

A két leginkább sötét lónak számító együttes az Újpest és a Kaposvár. Közös bennük, hogy szinte kizárólag olyan légiósokkal erősítettek, akik eddig nem szerepeltek az NBI-ben. A csapatok erejének pontos megítélése is nehézkes így, de a futballisták pedigréje talán ad némi támpontot ebben.

A Rákóczi összesen öt afrikai és két román játékost húzott elő az ismeretlenből. Lebbihi Badis 23 éves belső védő, a Lille nevelése, ahol még be is mutatkozhatott a Ligue 1-ban. Innentől gyorsan leszállóágba került, Belgiumban jutott neki pár meccs, utána francia alacsonyabb osztályban futballozott.

Az edzőmeccseken rendszeresen kezdett, így jó esélyt adunk arra, hogy a Pápa ellen is pályán legyen. A párja Issaga Diallo is lehetne, aki Svájcban futballozott az utóbbi években. A francia-szenegáli belső védő az első edzőmeccsen még játszott, utána azonban egyetlen percet sem.

A Ligakupában kezdett a Vidi ellen, ám ez inkább annak a jele a sereghajtó kezdőjét elnézve, hogy erre hétvégén nem fog sor kerülni. Belső védő Pieter Mbemba is, aki a másodosztályok nagy vándormadara. Játszott Hollandiában, Törökországban, Izraelben, Belgiumban, legutóbb Cipruson éppenséggel nem nagyon. Elnézve a neveket és történetüket, nem feltétlenül kaposvári belső védőkkel kell teleraknunk a csapatunkat.

Landry Mulemo kongói-belga srác balhátvéd, és nem is tűnik rossz fogásnak. A 2013/2014-es szezonban nem kapott lehetőséget, ám előtte folyamatosan játszott a belga élvonalban, a Rákócziban is végig kezdett a télen. Armand Ken Ella a Barcelona akadémiáján is megfordult, most Ukrajnából csábították el. Támadónak vallja magát, de gólt még nem szerzett, nem érezzük benne, hogy olyan nagyot robbanthatna. Jött még Andrei Florean, aki román utánpótlás válogatott jobbszélső, valamint Dragos Firtulescu, aki a baloldalon rohamozhat. A két játékos kapcsán egy kaposvári fantasy-menedzserünk azt jósolta, hasznára válhatnak a csapatnak, így rájuk érdemes lesz figyelni.

mulemoMulemo valóban erősítésnek tűnik (Kép: nieuwsblad.be)

Az Újpest hat légióssal lett gazdagabb a télen, közülük Nebojsa Koszovics tűnik jó fogásnak. A montenegróit a Vojvodinától vásárolta meg a Standard Liege, első lépésben pedig Újpestre adták kölcsön, szerepel hazája korosztályos válogatottjában is. Jonathan Heris 23 éves védekező középpályás, a belga másodosztályban már több mint 100 meccset játszott eddig. Rajtuk kívül két 19 esztendős szenegáli, Sidibe és Sagna is lilába öltözött, előbbi csatár, utóbbi védő. Korukból kifolyólag egyelőre nehezen elképzelhető, hogy az Újpest húzóemberei lehetnének. Nem úgy Jena-Marc Mundele, aki kongói válogatott, és szintén a Standard adta kölcsön, tőle sokat várhatnak a szurkolók. A balbekk vélhetően Darwin Andrade lesz, akit kisebb huzavona után sikerült leigazolni. A kolumbiai élvonalban alapember volt, Újpesten is jó esély van erre.

Kis túlzással ez a két csapat hozta a legtöbb külföldit télen, de azért szaladjunk még végig a többieken is. A Honvéd Arturo Lupolit és Emiliano Bonazzolit szerezte meg a csatársorba. Előbbi némi kihagyás után még nem biztos, hogy kezdő lesz, utóbbi esetében pedig számítanunk kell arra, hogy kora miatt sem fog sűrűn teljes 90 perceket kapni. A CV persze rendben van, nagyot nem tévedhetünk, ha legalább keretbe tesszük őket. Alvaro Navarro sötét lónak számít, sok időt töltött pályán, nálam benne van a csapatban.

mundeleÚjpesten Mundele tűnik a legnagyobb dobásnak.

A Pukás Akadémiánál Denkovics tűnik nagy fogásnak és meglepetésnek, a szerb a próbajáték után is eredményesen futballozott a támadósorban, míg a Mezőkövesd Velicky személyében igazolt egy több poszton használható, rutinos futballistát, aki emiatt nagyobb esélyekkel is férhet oda a kezdőbe.

A KTE Brahima Tourét és Bebetot szerezte meg kölcsönben Svájcból, ám a két játékos esetében talán pár forduló még kell ahhoz, hogy egyáltalán kiderüljön mennyire férhetnek be a csapatba. Bebeto ajánlólevele egyébként nem rossz, ő korábban kaposváriként 9 meccsen 5 gólt szerzett az NBI-ben. A lilák az NBII-ből igazolták Darko Pavicsevicset, akitől mindenki gólokat vár, nem is alaptalanul.

Ne felejts el Like-olni minket a Facebookon és követni a Twitteren, hogy mindig naprakész lehess!

Komment 0 | Reblog! 0 |


Belépés a játékba

Mi is az MLSZ Fantasy Liga? Egy olyan játék, ahol te lehetsz kedvenc klubod menedzsere. Kiválaszthatod a legjobb NB1-es játékosokat, s megmérkőzhetsz velük az értékes nyereményekért.

Facebook

Feedek

HTML

Twitter

Utolsó kommentek

Címkefelhő

Győr (12),Ferencváros (10),Újpest (10),fantasy futball (9),Debrecen (9),Videoton (9),Diósgyőr (7),18. forduló (6),FTC (6),24. forduló (6),Leonardo (6),Haladás (6),21. forduló (6),Pécs (6),20. forduló (5),26. forduló (5),magyar válogatott (4),OTP Bank Liga (4),25. forduló (4),Honvéd (4),MTK (4),27. forduló (4),Kaposvár (4),Pápa (4),Mezőkövesd (4),Puskás Akadémia (3),19. forduló (3),Magyar Kupa (3),Böde Dániel (3),Kecskemét (3),álomcsapat (3),Pavlovic (3),22. forduló (3),Paks (3),DVSC (2),Rene Mihelic (2),NBI (2),Kalmár Zsolt (2),vasiljevic (2),Fradi (2),Dr. Horváth Zsolt (2),Futács (2),Torghelle (2),Zsidai László (2),stratégia (2),Tóth Bálint (2),Rudolf Gergely (2),29. forduló (2),Zsidai (2),Sidibe (2),devblog (2),Kanta (2),2016-os Eb (2),Mateos (2),Völgyi Dániel (2),Torghelle Sándor (2),Laczkó Zsolt (2),Lipták (2),Vadnai Dániel (1),Pölöskei Zsolt (1),bajnoki cím (1),Kanta József (1),Dinjar (1),Eninful (1),sérülés (1),Eperjesi (1),Vasiljevic (1),Zamostny (1),eltiltás (1),Polekszics Vukasin (1),30. forduló (1),derbi (1),23. forduló (1),statisztika (1),Gréczi Gábor (1),Doll (1),ligakupa (1),kaposvár (1),győr (1),gólkirály (1),28. forduló (1),szivics (1),Nagyerdei Stadion (1),Tóth László (1),kte (1),szakály (1),Bonazzoli (1),valogatott (1),zsidai (1),Hrepka (1),Laczkó (1),újpest (1),Vermes (1),Debrecen (1),brkovic (1),Simon (1),Loki (1),debrecen (1),Kulcsár (1),interjú (1),Tajti Mátyás (1),Fantasy Magyar Kupa (1),kupa (1),diósgyőr (1),Tóth (1),cukic (1),windecker (1),Véber György (1),Kupa (1),Besic (1),Bosznia (1),Zé Luis (1),DVTK (1),Budapesti Honvéd (1),Calatayud (1),kapusok (1),mtk (1),Darko Pavicsevics (1),taktika (1),felállások (1),védők (1),tévé (1),Mundele (1),Mulemo (1),új arcok (1),Csizmadia Csaba (1),gifek (1),Hrepka Ádám (1),NBcee (1),pontozás (1),Sándor György (1),Vitor Gomes (1),Lipták Zoltán (1),Juhász Roland (1),Szűcs Lajos (1),Muhamed Besic (1),Julian Jenner (1),Szakály Péter (1),szabályok (1),InStat érték (1),átigazolás (1),Salloi Istvan (1),Nikolic Nemanja (1),Sallói (1),Futács Márkó (1),Miroszlav Grumics (1),Koller Krisztián (1),Gosztonyi (1),Martinez (1),Horváth Ferenc (1),Videoton (1),KTE (1),pápa (1),Kamenar (1),forduló csapata (1),Lencse László (1),Nenad Novakovics (1),alvarez (1),harsányi zoltán (1),Veber Gyorgy (1),Lencse Laszlo (1),Tisza (1),Magyar kupa (1),laczko (1),Griffiths (1),vass (1),kosovic (1),magyar-finn (1),Mihelic (1),Pölöskey Péter (1),pölöskey péter (1),Jenner (1),sérülések (1),Kádár (1),Eltiltások (1),Kanta Jozsef (1),Prosser Dániel (1),Kabát (1)