AJÁNLÓ
 
05:00
2014. 03. 08.
Nem minden a labdabirtoklás, és egyáltalán nem számít, hogy a Barcelona, és hasonló csapatok...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 03. 08.
Tele van pécsivel a 19. forduló álomcsapata, miután a csapat remek meccsen verte a Győrt. A találkozó...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 03. 08.
A legtöbben természetesen Nagy János elcsúszására fogják a Fradi kicsikart győzelmét, ami...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 03. 08.
Amikor 2011-ben a Honvéd lecsapott a hazatérő Torghelle Sándorra, akkor ilyen teljesítményeket...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 03. 08.
Majdnem egy évvel a Győr elleni lábtörése után nagy gólt rúgott Leonardo, Böde kiharcolt,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

MLSZ Fantasy Liga

08
márc

Védelem nélkül a Győr, győzelmet hajszol a Diósgyőr, no meg egy örökrangadó

Címkék: 19. forduló, Ferencváros, MTK, Puskás Akadémia, Honvéd, Győr, Pécs, Újpest, Kaposvár, Kecskemét, Diósgyőr

Szombaton öt meccsel folytatódik a mennyei NBI, és több érdekességet is tartogat számunkra ez a nap. A Diósgyőr október óta, Szivics a KTE ellen nyeretlen, Horváth Ferencnek gyakorlatilag a komplett védelmét le kell cserélnie a Pécs ellen, Thomas Doll pedig az örökrangadón vezetné először győzelemre a zöld-fehéreket.

Kecskemét - Diósgyőr

A játéknap a DVTK kecskeméti vendégjátékával indul, és a miskolciak nem kezdik könnyű helyzetből a találkozót, még ha papíron egyértelmű esélyesnek is számítanak. Az utóbbi években ez mindig így volt, ennek ellenére öt meccsből csak egyet nyert a Diósgyőr, azt is hazai pályán. Szivics ráadásul eddig egyszer sem tudott nyerni a lila-fehérek ellen, legutóbb ősszel is meg kellett elégednie az egy ponttal. Azon a meccsen a már távozó Rajczi góljával egyenlített a KTE, de a lila-fehérek legjobbja az a Nagy Patrik volt (19 fantasy pont), akit akár most is előhúzhatnak a kalapból. Érdekes csatának ígérkezik Futács Márkó, valamint Dejan Karan összecsapása, akiknek játéka bővelkedik a párharcokban, vélhetően a szerb védőnek kell majd a válogatott csatárt semlegesítenie.

Puskás Akadémia - Honvéd

A remeklő Vernes révén simán intézte el a Bozsikban a felcsútiakat a Honvéd az ősszel, de tegyük hozzá gyorsan, az újonc akkor még olyan nevek nélkül állt fel, mint a később érkező Lencse, Czvitkovics, vagy éppen Gallardo. A Honvédből Alcibiade is kitűnt (20 fantasy pontos rekordja akkor született), míg Vernes 27 pontot zsebelt be. Utóbbit most is promózhatnánk, ha nem hagyta volna ki az első meccset, de helye egyébként is megkérdőjelezhető mostanság a kezdőben. Helyette Vécsei Bálintra és Ayub Daudra hívjuk fel a figyelmet, akik a 18. forduló két legjobbja lett összetettben. A hazaiak Lencse Lászlóban bízhatnak.

MTK - FTC

Az örökrangadó, ami azért a tabella alapján nem az. A Fradi a dobogóért, az MTK a kiesés ellen küzd, éppen emiatt a győzelem mindenkinek kéne. A kék-fehérek az első körben gól nélkül zártak Szombathelyen, igaz ehhez kellett Halmosiék két kapufája is, a Fradi pedig a hajrában bukott pontokat a Győrrel szemben.


Fotó: Origo

Holman és Józsi góljaival lett 2-0 az első meccs, ezúttal azonban a Leonardo lehet a kulcs a sikerhez, aki a Győr ellen is kitűnően (nem mellesleg góllal) szállt be, ezért 20 fantasy pont járt neki. Az MTK Torghelle Sándor és Kanta rutinjára bazírozhat, illetve ha az őszi meccsből indulunk ki, akkor Hegedűs kapusnak is sok munkája lehet.

Újpest - Kaposvár

Két csalódott együttes csatája ez, a lilák rangadót buktak a Honvéddal szemben, a Kaposvár pedig az utolsó percekben engedett ki két pontot a kezéből a Pápa ellen. Hazai oldalon Nebojsa Koszovics parádés játékkal mutatkozott be, ezúttal talán Vignjevics mester is beteszi a kezdőbe. Balajcza Szabolcs úgy tűnik kegyvesztett lett, így elkezdhetjük ízlelgetni Marko Dmitrovics nevét tavasszal. A Rákóczit Balázs Benjámin repítette az első körben, de egy friss szerzemény, Landry Mulemo játékára sem lehetett panasz. Kaposváron 2-2 lett a vége.

Győr - Pécs

Horváth Ferenc négy védőjéből háromról lemondhat, Liptákot 3, Svecet 2 meccsre tiltották el a fegyelmin, Lang Ádám pedig begyűjtötte ötödik sárga kártyáját. Csökkenti a variációs lehetőségeket, hogy Takács még csak lábadozik, Djordjevics pedig sérült, így a bajnokságban idén hanyagolt Sztanisics helye biztosnak tűnik, tippünk szerint pedig Kamber lesz ideiglenesen a másik belső védő. Ez azért mindenképpen esélyt adhat a PMFC-nek, mely az első körben szépen helytállt a Videoton ellen. Vajon ismét kellemetlen pillanatokat okozhatnak a pécsi fiatalok? Ha nem, akkor még mindig bízhatnak Koller Krisztiánban, aki ősszel is betalált (20 fantasy pontot szerzett), és igazi vezére a Pécsnek. 

Ne felejts el Like-olni minket a Facebookon és követni a Twitteren, hogy mindig naprakész lehess!

Komment 0 | Reblog! 0 |


Belépés a játékba

Mi is az MLSZ Fantasy Liga? Egy olyan játék, ahol te lehetsz kedvenc klubod menedzsere. Kiválaszthatod a legjobb NB1-es játékosokat, s megmérkőzhetsz velük az értékes nyereményekért.

Facebook

Feedek

HTML

Twitter

Utolsó kommentek

Címkefelhő

Győr (12),Ferencváros (10),Újpest (10),fantasy futball (9),Debrecen (9),Videoton (9),Diósgyőr (7),18. forduló (6),FTC (6),24. forduló (6),Leonardo (6),Haladás (6),21. forduló (6),Pécs (6),20. forduló (5),26. forduló (5),magyar válogatott (4),OTP Bank Liga (4),25. forduló (4),Honvéd (4),MTK (4),27. forduló (4),Kaposvár (4),Pápa (4),Mezőkövesd (4),Puskás Akadémia (3),19. forduló (3),Magyar Kupa (3),Böde Dániel (3),Kecskemét (3),álomcsapat (3),Pavlovic (3),22. forduló (3),Paks (3),DVSC (2),Rene Mihelic (2),NBI (2),Kalmár Zsolt (2),vasiljevic (2),Fradi (2),Dr. Horváth Zsolt (2),Futács (2),Torghelle (2),Zsidai László (2),stratégia (2),Tóth Bálint (2),Rudolf Gergely (2),29. forduló (2),Zsidai (2),Sidibe (2),devblog (2),Kanta (2),2016-os Eb (2),Mateos (2),Völgyi Dániel (2),Torghelle Sándor (2),Laczkó Zsolt (2),Lipták (2),Vadnai Dániel (1),Pölöskei Zsolt (1),bajnoki cím (1),Kanta József (1),Dinjar (1),Eninful (1),sérülés (1),Eperjesi (1),Vasiljevic (1),Zamostny (1),eltiltás (1),Polekszics Vukasin (1),30. forduló (1),derbi (1),23. forduló (1),statisztika (1),Gréczi Gábor (1),Doll (1),ligakupa (1),kaposvár (1),győr (1),gólkirály (1),28. forduló (1),szivics (1),Nagyerdei Stadion (1),Tóth László (1),kte (1),szakály (1),Bonazzoli (1),valogatott (1),zsidai (1),Hrepka (1),Laczkó (1),újpest (1),Vermes (1),Debrecen (1),brkovic (1),Simon (1),Loki (1),debrecen (1),Kulcsár (1),interjú (1),Tajti Mátyás (1),Fantasy Magyar Kupa (1),kupa (1),diósgyőr (1),Tóth (1),cukic (1),windecker (1),Véber György (1),Kupa (1),Besic (1),Bosznia (1),Zé Luis (1),DVTK (1),Budapesti Honvéd (1),Calatayud (1),kapusok (1),mtk (1),Darko Pavicsevics (1),taktika (1),felállások (1),védők (1),tévé (1),Mundele (1),Mulemo (1),új arcok (1),Csizmadia Csaba (1),gifek (1),Hrepka Ádám (1),NBcee (1),pontozás (1),Sándor György (1),Vitor Gomes (1),Lipták Zoltán (1),Juhász Roland (1),Szűcs Lajos (1),Muhamed Besic (1),Julian Jenner (1),Szakály Péter (1),szabályok (1),InStat érték (1),átigazolás (1),Salloi Istvan (1),Nikolic Nemanja (1),Sallói (1),Futács Márkó (1),Miroszlav Grumics (1),Koller Krisztián (1),Gosztonyi (1),Martinez (1),Horváth Ferenc (1),Videoton (1),KTE (1),pápa (1),Kamenar (1),forduló csapata (1),Lencse László (1),Nenad Novakovics (1),alvarez (1),harsányi zoltán (1),Veber Gyorgy (1),Lencse Laszlo (1),Tisza (1),Magyar kupa (1),laczko (1),Griffiths (1),vass (1),kosovic (1),magyar-finn (1),Mihelic (1),Pölöskey Péter (1),pölöskey péter (1),Jenner (1),sérülések (1),Kádár (1),Eltiltások (1),Kanta Jozsef (1),Prosser Dániel (1),Kabát (1)