AJÁNLÓ
 
05:00
2014. 02. 28.
A bajnoki cím egy nem túl látványos meccsen dőlt el, míg a kupadöntőt 22 ezer néző tette emlékezetessé....
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 02. 28.
A szombati nap elsősorban a bronz körüli csatáról fog szólni, de körvonalazódhat a Mezőkövesd...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 02. 28.
Szombaton öt meccsel folytatódik a mennyei NBI, és több érdekességet is tartogat számunkra...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 02. 28.
Sem a Videoton, sem a Győr, sem a Fradi, nem tudott nyerni a tavaszi nyitányon, így a forduló...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 02. 28.
A 18. forduló slágermeccseit vasárnap rendezik, a zöld-fehér derbin a győri vereségért vágna...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

MLSZ Fantasy Liga

28
feb

Összeáll a Futács-Grumics ékpár

Címkék: Diósgyőr, Debrecen, Futács Márkó, Miroszlav Grumics

Csapatelemzőnkben a DVTK titkaira keressük a választ, fantáziánkat pedig a csapat vezetőedzője, Tomiszlav Szivics indította be. A miskolciak hivatalos honlapjának Szivics azt mondta a felkészülés hajrájában, egyelőre csak a Debrecen elleni nyitányban gondolkodik, de már csak egy és egy fél kérdőjel maradt a kezdőt illetően a fejében. Lássuk, szerintünk mi lehet ez!

Mivel nem leskelődtünk minden edzőmeccsen, Belekig meg pláne nem jutottunk el, így marad számunkra a DVTK kerete, az őszi statisztikák, valamint a már említett téli felkészülési randevúk támpontként.

A kapuban igen faramuci a helyzet, hiszen Radoshoz már nyáron sem ragaszkodott a DVTK, míg Rajics leigazolása kifejezetten Szivics személyéhez köthető, miközben sejthető, hogy nyártól Antal Botonddal képzelik el a DVTK kezdőjének felsorolását.

Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy amíg Rados védett, a csapat minden meccsét megnyerte (zsinórban hat siker), Rajiccsal azonban mindösszesen egyszer gyűjtötték be a három pontot. Ebben az esetben egy dologhoz nyúlhatunk, a téli felkészüléshez. Bár mindkét kapusnak igyekezett hasonló játékidőt adni Szivics, azt elég markánsan éreztette a srácokkal, hogy kinek hol a helye. Rajics kezdett szinte minden alkalommal, meg lennénk lepve, ha nem így lenne ez a Debrecen ellen is, még ha a Ligakupában Rados is kapott bizalmat.


A csatársorban Grumics és Futács helye biztosnak tűnik.

A jobbhátvéd kérdése egyértelműnek tűnik, ugyanis az ősszel beugróként is jól teljesítő Eperjesi, a felkészülés alatt profi szerződést, és szinte bérelt helyet kapott Vágival szemben. Belül a Kádár-Vadász triót rengetegen dicsérték, éppen velük lett ráadásul hosszú ideig átjátszhatatlan a védvonal. A baloldalon lehet gondban Szivics, igaz ez kellemesnek mondható. Huszics jól futballozott a felkészülési meccseken, Gohér viszont az őszi produkciója (és Tisza távozása után), megkapta a csapatkapitányi karszalagot is, így felé billen a mérleg nyelve.

A másfél kérdőjelet mi a csatársorban és a középpályán látjuk. Zoran Kosztics és Nikházi Márk helye biztosnak tűnik a DVTK belső rombuszában, a széleken azonban három ember közül is választhat Szivics. Barczi Dávid ősszel sok diósgyőri drukker elismerését kivívta újpestiként is, Gosztonyi András felépülését pedig önmagában egy téli igazolásnak minősítette a mester. Szivics azonban hazájából is igazolt, és Lazar Marjanovics nem is tűnik rossz vételnek. Esetében egy dolog bonyolítja a helyzetet, nem kapta meg még a játékengedélyét. Ne legyenek illúziónk, ez még befuthat (sőt szerintünk be is fog futni) a héten, így a hosszabb sérülés után visszatérő Gosztonyi helyén, rá tippelnénk a Debrecen ellen is.

Futács Márkó nem fog kimaradni, arra mérget vennénk, ám Grumics a dvtk.eu tájékoztatása szerint láz miatt hagyta ki a Ligakupa meccset, ez pedig újabb kérdést vet fel. Aki követi Szivics munkásságát, az jól tudja, szeret trükkökhöz folyamodni a ravasz tréner. Nem lennénk tehát meglepve, ha pusztán taktikai okokból pihentette volna játékosát. Grumics helyén Batioja és Bacsa jöhet szóba, de mi Grumicsra szavazunk.

Blogunk DVTK-ja tehát a következő a DVSC ellen: Rajics – Eperjesi, Vadász, Kádár, Gohér – Barczi, Kosztics, Nikházi, Marjanovics – Futács, Grumics.

Ne felejts el Like-olni minket a Facebookon és követni a Twitteren, hogy mindig naprakész lehess!

Komment 0 | Reblog! 0 |


Belépés a játékba

Mi is az MLSZ Fantasy Liga? Egy olyan játék, ahol te lehetsz kedvenc klubod menedzsere. Kiválaszthatod a legjobb NB1-es játékosokat, s megmérkőzhetsz velük az értékes nyereményekért.

Facebook

Feedek

HTML

Twitter

Utolsó kommentek

Címkefelhő

Győr (12),Ferencváros (10),Újpest (10),fantasy futball (9),Debrecen (9),Videoton (9),Diósgyőr (7),18. forduló (6),FTC (6),24. forduló (6),Leonardo (6),Haladás (6),21. forduló (6),Pécs (6),20. forduló (5),26. forduló (5),magyar válogatott (4),OTP Bank Liga (4),25. forduló (4),Honvéd (4),MTK (4),27. forduló (4),Kaposvár (4),Pápa (4),Mezőkövesd (4),Puskás Akadémia (3),19. forduló (3),Magyar Kupa (3),Böde Dániel (3),Kecskemét (3),álomcsapat (3),Pavlovic (3),22. forduló (3),Paks (3),DVSC (2),Rene Mihelic (2),NBI (2),Kalmár Zsolt (2),vasiljevic (2),Fradi (2),Dr. Horváth Zsolt (2),Futács (2),Torghelle (2),Zsidai László (2),stratégia (2),Tóth Bálint (2),Rudolf Gergely (2),29. forduló (2),Zsidai (2),Sidibe (2),devblog (2),Kanta (2),2016-os Eb (2),Mateos (2),Völgyi Dániel (2),Torghelle Sándor (2),Laczkó Zsolt (2),Lipták (2),Vadnai Dániel (1),Pölöskei Zsolt (1),bajnoki cím (1),Kanta József (1),Dinjar (1),Eninful (1),sérülés (1),Eperjesi (1),Vasiljevic (1),Zamostny (1),eltiltás (1),Polekszics Vukasin (1),30. forduló (1),derbi (1),23. forduló (1),statisztika (1),Gréczi Gábor (1),Doll (1),ligakupa (1),kaposvár (1),győr (1),gólkirály (1),28. forduló (1),szivics (1),Nagyerdei Stadion (1),Tóth László (1),kte (1),szakály (1),Bonazzoli (1),valogatott (1),zsidai (1),Hrepka (1),Laczkó (1),újpest (1),Vermes (1),Debrecen (1),brkovic (1),Simon (1),Loki (1),debrecen (1),Kulcsár (1),interjú (1),Tajti Mátyás (1),Fantasy Magyar Kupa (1),kupa (1),diósgyőr (1),Tóth (1),cukic (1),windecker (1),Véber György (1),Kupa (1),Besic (1),Bosznia (1),Zé Luis (1),DVTK (1),Budapesti Honvéd (1),Calatayud (1),kapusok (1),mtk (1),Darko Pavicsevics (1),taktika (1),felállások (1),védők (1),tévé (1),Mundele (1),Mulemo (1),új arcok (1),Csizmadia Csaba (1),gifek (1),Hrepka Ádám (1),NBcee (1),pontozás (1),Sándor György (1),Vitor Gomes (1),Lipták Zoltán (1),Juhász Roland (1),Szűcs Lajos (1),Muhamed Besic (1),Julian Jenner (1),Szakály Péter (1),szabályok (1),InStat érték (1),átigazolás (1),Salloi Istvan (1),Nikolic Nemanja (1),Sallói (1),Futács Márkó (1),Miroszlav Grumics (1),Koller Krisztián (1),Gosztonyi (1),Martinez (1),Horváth Ferenc (1),Videoton (1),KTE (1),pápa (1),Kamenar (1),forduló csapata (1),Lencse László (1),Nenad Novakovics (1),alvarez (1),harsányi zoltán (1),Veber Gyorgy (1),Lencse Laszlo (1),Tisza (1),Magyar kupa (1),laczko (1),Griffiths (1),vass (1),kosovic (1),magyar-finn (1),Mihelic (1),Pölöskey Péter (1),pölöskey péter (1),Jenner (1),sérülések (1),Kádár (1),Eltiltások (1),Kanta Jozsef (1),Prosser Dániel (1),Kabát (1)