AJÁNLÓ
 
05:00
2014. 02. 25.
Az NBI friss igazolásait bemutató sorozatunk záró részében, azoknak a légiósoknak a rövid...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 02. 25.
Ismét egy olyan elemzéssel szeretnénk segíteni titeket a hétvégi csapatösszeállításban,...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 02. 25.
Sallói István a 90-es évek egyik legjobb magyar csatára volt, aki nem csak a magyar bajnokságban...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 02. 25.
Amikor 2011-ben a Honvéd lecsapott a hazatérő Torghelle Sándorra, akkor ilyen teljesítményeket...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 02. 25.
A csapatom elérte a csúcspontját, már nincs miben bíznom ezekkel a fiúkkal kapcsolatban, 203...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

MLSZ Fantasy Liga

25
feb

Az NB1 nagy újrakezdői - igazolj fillérekért!

Címkék: OTP Bank Liga, Laczkó Zsolt, Torghelle Sándor, fantasy futball, Darko Pavicsevics, Ferencváros, mtk, Budapesti Honvéd

A Fantasy Liga játékospiacán közel 40 új arc száll versenybe kegyeitekért, akik egységesen 1 milliós áron szerezhetőek most meg. Rajtuk kívül persze olyanok is akadnak, akiknek a tavasz egy új esély a gyengébb ősz után, vagy éppen most válhatnak stabil játékossá. Ebben a posztban elsősorban azoknak igyekszünk kicsit segíteni, akik szeretik a kockázatot, főleg ha az valójában nem is túl nagy kockázat.

Az NBI-es visszatérők

Az első kategóriába azon játékosokat vettük, akik korábban már szerepeltek a magyar bajnokságban, most pedig újra itt rúgják majd a bőrt. Noha hivatalosan még nem erősítette meg posztunk megírásakor a Ferencváros (így még a játékban sem megtalálható), ám Laczkó Zsolt zöld-fehérbe öltözése 99 százalékosnak tűnik. A védelemben és a középpályán is használható futballista a válogatottban is helyet szeretne követelni magának, így ahogy bekerül a rendszerbe, nyugodt szívvel kicsenghetjük érte azt az egymilliós összeget.

Stabil helye lehet Kecskeméten Darko Pavicsevicsnek is, aki a Zetében ontotta a gólokat az utóbbi években. A délszláv óriás átlagban minden második meccsén eredményes volt (az NBII-ben még ennél is jobb átlagot hozott), helye beton biztosnak tűnik a KTE kezdőjében, és még mindig csak két millát költöttünk a harmincból.

A visszatérők közül Vass Ádámot is érdemes kiemelni, igaz ő gyakorlatilag bemutatkozni készül. A hosszú légiós élet után hazatérő középpályás, alighanem kihagyhatatlan lesz a kék-fehéreknél, de az Izraeltől Szombathelyig robogó Hrepka Ádám is filléres befektetés.

PavicsevicsPavicsevicsre a hajrában csapott le a KTE, a Zetében 100 meccsen 52 gólt szerzett.

Öregek és bukottak

Nem akarunk mi senkit megbántani, de több olyan jó nevű futballista is klubot váltott a télen, akiket sokan már előre leírtak. Torghelle „Air” Sanyi percemberként aprított a Videotonban ősszel, majd dicstelenül kellett távoznia. Sándor végül az MTK-t választotta, és a felkészülés alatt pötyögtette is a gólokat. Garami József Kanta és Vass mellett, elsősorban az ő teljesítményére építheti a tavaszi MTK-t, ára pedig mindösszesen 1,2 millió.

Rajczi Péter sem váltotta meg a világot Kecskeméten, nem is nagyon tüntettek távozása után a szurkolók a stadion előtt. Az élet azonban érdekes forgatókönyvet tartogatott számára, hiszen a Mezőkövesd színeiben éppen a KTE ellen debütálhat hétvégén. Sok ilyen tündérmesét láttunk már a bukott királyfi szárnyalásáról, aki ezeket szereti, most 1,4 millióért szurkolhat a happy endért.

Vermes Krisztián is ezt fogja tenni vélhetően, hiszen az Újpest kapitánya sem élete legszebb klubváltását élte meg. A sérülések miatt egyébként is kevés lehetőséghez jutó hátvéd, Véber György kérésére érkezett, így alighanem vezére lehet a Zsórynak. Ha nem is feltétlenül a kezdőbe, de a padra nyugodtan megvásárolhatjuk 1,3 millióért. Az említetteken kívül, a Győrben keveset játszó (Paksra visszatérő) Lázok János sem rossz opció, ahogy új klubtársa, Tóth Bence sem. 

TorghelleTorghelle újra az MTK-ban trükközne. 

Fiatalok, kirakat nevek

Igyekeztünk egy kalap alá venni azokat, akik eddig még nem bizonyítottak az NBI-ben, ám a múltjuk, vagy a felkészülés alatti teljesítményük sokat sejtet. A Honvéd két topligás múlttal bíró olasz csatárral lett gazdagabb: Emiliano Bonazzoli még válogatott is volt, az ex-arsenalos Arturo Lupoli pedig nem levezetni érkezett. Náluk kicsit többe kerül Prosser Dániel (1.6 millió), ám az ifjú támadót is érdemes keretbe tenni, hiszen hétszer talált be a téli felkészülési meccseken. Pápán Király Botond (1.3 millió) kaphat egyre több szerepet, a veretlen Lombardban négyszer volt eredményes, és a KTE elleni Ligakupa kiütésből is kezdőként vette ki részét. 

BonazzoliBonazzoli neve jól cseng, sokat várnak tőle Kispesten.

(Fotók: nemzetisport.hu, kecskemetite.hu)

Ne felejts el Like-olni minket a Facebookon és követni a Twitteren, hogy mindig naprakész lehess!

Komment 0 | Reblog! 0 |


Belépés a játékba

Mi is az MLSZ Fantasy Liga? Egy olyan játék, ahol te lehetsz kedvenc klubod menedzsere. Kiválaszthatod a legjobb NB1-es játékosokat, s megmérkőzhetsz velük az értékes nyereményekért.

Facebook

Feedek

HTML

Twitter

Utolsó kommentek

Címkefelhő

Győr (12),Ferencváros (10),Újpest (10),fantasy futball (9),Debrecen (9),Videoton (9),Diósgyőr (7),18. forduló (6),FTC (6),24. forduló (6),Leonardo (6),Haladás (6),21. forduló (6),Pécs (6),20. forduló (5),26. forduló (5),magyar válogatott (4),OTP Bank Liga (4),25. forduló (4),Honvéd (4),MTK (4),27. forduló (4),Kaposvár (4),Pápa (4),Mezőkövesd (4),Puskás Akadémia (3),19. forduló (3),Magyar Kupa (3),Böde Dániel (3),Kecskemét (3),álomcsapat (3),Pavlovic (3),22. forduló (3),Paks (3),DVSC (2),Rene Mihelic (2),NBI (2),Kalmár Zsolt (2),vasiljevic (2),Fradi (2),Dr. Horváth Zsolt (2),Futács (2),Torghelle (2),Zsidai László (2),stratégia (2),Tóth Bálint (2),Rudolf Gergely (2),29. forduló (2),Zsidai (2),Sidibe (2),devblog (2),Kanta (2),2016-os Eb (2),Mateos (2),Völgyi Dániel (2),Torghelle Sándor (2),Laczkó Zsolt (2),Lipták (2),Vadnai Dániel (1),Pölöskei Zsolt (1),bajnoki cím (1),Kanta József (1),Dinjar (1),Eninful (1),sérülés (1),Eperjesi (1),Vasiljevic (1),Zamostny (1),eltiltás (1),Polekszics Vukasin (1),30. forduló (1),derbi (1),23. forduló (1),statisztika (1),Gréczi Gábor (1),Doll (1),ligakupa (1),kaposvár (1),győr (1),gólkirály (1),28. forduló (1),szivics (1),Nagyerdei Stadion (1),Tóth László (1),kte (1),szakály (1),Bonazzoli (1),valogatott (1),zsidai (1),Hrepka (1),Laczkó (1),újpest (1),Vermes (1),Debrecen (1),brkovic (1),Simon (1),Loki (1),debrecen (1),Kulcsár (1),interjú (1),Tajti Mátyás (1),Fantasy Magyar Kupa (1),kupa (1),diósgyőr (1),Tóth (1),cukic (1),windecker (1),Véber György (1),Kupa (1),Besic (1),Bosznia (1),Zé Luis (1),DVTK (1),Budapesti Honvéd (1),Calatayud (1),kapusok (1),mtk (1),Darko Pavicsevics (1),taktika (1),felállások (1),védők (1),tévé (1),Mundele (1),Mulemo (1),új arcok (1),Csizmadia Csaba (1),gifek (1),Hrepka Ádám (1),NBcee (1),pontozás (1),Sándor György (1),Vitor Gomes (1),Lipták Zoltán (1),Juhász Roland (1),Szűcs Lajos (1),Muhamed Besic (1),Julian Jenner (1),Szakály Péter (1),szabályok (1),InStat érték (1),átigazolás (1),Salloi Istvan (1),Nikolic Nemanja (1),Sallói (1),Futács Márkó (1),Miroszlav Grumics (1),Koller Krisztián (1),Gosztonyi (1),Martinez (1),Horváth Ferenc (1),Videoton (1),KTE (1),pápa (1),Kamenar (1),forduló csapata (1),Lencse László (1),Nenad Novakovics (1),alvarez (1),harsányi zoltán (1),Veber Gyorgy (1),Lencse Laszlo (1),Tisza (1),Magyar kupa (1),laczko (1),Griffiths (1),vass (1),kosovic (1),magyar-finn (1),Mihelic (1),Pölöskey Péter (1),pölöskey péter (1),Jenner (1),sérülések (1),Kádár (1),Eltiltások (1),Kanta Jozsef (1),Prosser Dániel (1),Kabát (1)