AJÁNLÓ
 
05:00
2014. 02. 27.
Sallói István a 90-es évek egyik legjobb magyar csatára volt, aki nem csak a magyar bajnokságban...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 02. 27.
Az NBI friss igazolásait bemutató sorozatunk záró részében, azoknak a légiósoknak a rövid...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 02. 27.
A Fantasy Liga játékospiacán közel 40 új arc száll versenybe kegyeitekért, akik egységesen...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 02. 27.
Rene Mihelic kapcsán már a tavasz elején áradoztunk, a szlovén középpályással első ránézésre...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 02. 27.
Szombaton pont kerül a bajnoki címért folyó verseny végére, mely gyakorlatilag csak formalitás...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

MLSZ Fantasy Liga

27
feb

Már a hétvégén kezdeni fog Laczkó a Fradiban? - új arcok az NB1-ben

Címkék: NBI, OTP Bank Liga, Rene Mihelic, Hrepka Ádám, Laczkó Zsolt, Csizmadia Csaba, új arcok

Ismét egy olyan elemzéssel szeretnénk segíteni titeket a hétvégi csapatösszeállításban, mely akár komolyan befolyásolhatja döntéseteket egyes játékosok kiválasztásánál. Arról már korábban is írtunk, hogy kikkel lehet olcsón is nagyot kaszálni jó eséllyel, most bemutatjuk azokat, akik frissen érkeztek. 

A magyarok esetében még csak-csak tisztában van vele mindenki, mit tudott az adott játékos korábban, ám az először felbukkanó légiósok nagy buktát, meg akár nagy nyereséget is hozhatnak. Elemzésünk első részében az újonnan visszatérő/felbukkanó magyarokról ejtünk szót, valamint azokat a külföldieket is bemutatjuk, akikkel nagyjából képben lehetünk.

Kezdjük rögtön a Debrecennel a sort, ahol Kovács Ádám és Rene Mihelic számít új szerzeménynek. A Loki nem fogott nagy igazolásokba télen, a két játékoson kívül csak Tisza Tibor érkezett Diósgyőrből.

Kovács Ádám: A 22 esztendős támadó már Belgiumot is megjárta, legutóbb a Nyíregyháza játékosa volt, de ősszel kölcsönben a Nyírbátor színeiben szerepelt. Kovács a KTE-t játékosa is volt tavaly, ám sérülések miatt egyetlen meccsen sem játszott. Tehetséges, ám a Loki támadó szekciójában hatalmas a versengés.

Sansz, hogy kezdő legyen: 10 %

Rene Mihelic: A valaha volt legfiatalabb debütálója a szlovén válogatottnak, igaz 2007 óta csak háromszor ölthette magára a címeres mezt. Hazája mellett Portugáliában és Bulgáriában is futballozott, a Lokiban sok időt töltött a pályán a felkészülés alatt a 25 esztendős középpályás.

Sansz, hogy kezdő legyen: 80 %

mihelic
Mihelic jó eséllyel alapember lesz a Lokiban (kép: dehir.hu)

Győrben, Kaposváron és Szombathelyen is kapus után kellett nézni különböző okokból, és az is közös a csapatok helyzetében, hogy elsősorban a padra szerettek volna megnyugtató megoldást találni. A Haladásnál Gyűrű László, a Győrnél Pogacsics Krisztián lesz a stabil csere, ők abban az esetben juthatnak csak szerephez, ha Rózsa Dániel, illetve Lubos Kamenár kiesne valamiért. Kaposváron a KTE-től távozó (nyáron pedig Diósgyőrbe igazoló) Antal Botond, valamint a ZTE-től megszerzett Safet Jahics is bevetésre vár. A két kapus között objektíven nehezen tudnánk különbséget tenni, ám szerencsére Selymes Tibornak kell meghoznia a döntést, ő pedig a játékpercek alapján Jahicsnak adott több bizalmat, így 80-20%-os arányban a szlovén kapus felé húzunk mi is.

A Haladás Gyűrű mellett még két ismertebb játékost csábított haza külföldről, Dvorschák Gábor és Hrepka Ádám is a szombathelyieket erősíti tavasszal.

Dvroschák: A Guzmics-Devecseri párost biztosan nem bontja meg Artner Tamás, míg Predrag Bosnjak szintén szerepel Pintér Attila elképzeléseiben. Dvorschák így elsősorban sérülések, eltiltások esetén jelenthet megoldást a védelemben, komolyabb szerepe Guzmics nyári távozása után lehet. Összességében 40% százalék körülire helyeznénk esélyeit, ám Devecseri gerincsérvvel bajlódik, így hétvégén szinte biztos kezd, ahogy a Fradi ellen a Ligakupában is.

Hrepka: Sokáig kivárt a korábbi MTK támadó, aki légiósként Hollandiában, legutóbb pedig Izraelben is megfordult. Magyar szinten egy jó képességű játékosról beszélünk, akire Ugrai Roland távozása után szüksége volt a Halinak.

Sansz, hogy kezdő legyen: 85 %

Hrepka
Külföldön most nem kellett, de a Haladásban bizonyíthat Hrepka (kép: haladas.hu)

Több olyan játékos is az NBI-be igazolt, akik tavasszal újraépítenék magukat, mert némileg megbicsaklott karrierjük. A nevek alapján erre minden esélyük meg is lesz. Laczkó Zsolt visszatérése a Fradihoz szerda délután vált hivatalossá, helye aligha megkérdőjelezhető a zöld-fehérek kezdőjében. A kései érkezés miatt az első meccsen talán még padozhat, ám így is jó befektetést csinálhatunk vele. Vass Ádám esetében szintén kár komolyabb elemzésekbe bonyolódni, kirobbanthatatlannak tűnik az MTK-ból.

Esély, hogy kezdők legyen: 90 %

Csizmadia Csaba a gyirmóti padról bukott egy osztályt feljebb, Pápán bizonyítaná be, hogy helye van a legjobbak között. A védelemben és a középpályán is próbálgatta Tóth Bálint, valahol tehát úgy tűnik helyet szorítanak neki, erre olyan 65 %-os esélyt látunk.

Berki István, Barcsay Márk a Puskás Akadémia, Szilvási Zoltán a Mezőkövesd friss szerzeménye. A játékosokban közös, hogy elsősorban a jövő emberei lehetnek, de igaz ez az állítás Jagodics Bencére (Pápa) és Burics Andrásra (KTE) is, a kezdőbe kerülésükre az első meccseken aligha lehet nagy eséllyel fogadni.

LaczkóLaczkó Zsolt lehet a legnagyobb fogása a Fradinak (kép: fradi.hu)

 

Ne felejts el Like-olni minket a Facebookon és követni a Twitteren, hogy mindig naprakész lehess!

Komment 0 | Reblog! 0 |


Belépés a játékba

Mi is az MLSZ Fantasy Liga? Egy olyan játék, ahol te lehetsz kedvenc klubod menedzsere. Kiválaszthatod a legjobb NB1-es játékosokat, s megmérkőzhetsz velük az értékes nyereményekért.

Facebook

Feedek

HTML

Twitter

Utolsó kommentek

Címkefelhő

Győr (12),Ferencváros (10),Újpest (10),fantasy futball (9),Debrecen (9),Videoton (9),Diósgyőr (7),18. forduló (6),FTC (6),24. forduló (6),Leonardo (6),Haladás (6),21. forduló (6),Pécs (6),20. forduló (5),26. forduló (5),magyar válogatott (4),OTP Bank Liga (4),25. forduló (4),Honvéd (4),MTK (4),27. forduló (4),Kaposvár (4),Pápa (4),Mezőkövesd (4),Puskás Akadémia (3),19. forduló (3),Magyar Kupa (3),Böde Dániel (3),Kecskemét (3),álomcsapat (3),Pavlovic (3),22. forduló (3),Paks (3),DVSC (2),Rene Mihelic (2),NBI (2),Kalmár Zsolt (2),vasiljevic (2),Fradi (2),Dr. Horváth Zsolt (2),Futács (2),Torghelle (2),Zsidai László (2),stratégia (2),Tóth Bálint (2),Rudolf Gergely (2),29. forduló (2),Zsidai (2),Sidibe (2),devblog (2),Kanta (2),2016-os Eb (2),Mateos (2),Völgyi Dániel (2),Torghelle Sándor (2),Laczkó Zsolt (2),Lipták (2),Vadnai Dániel (1),Pölöskei Zsolt (1),bajnoki cím (1),Kanta József (1),Dinjar (1),Eninful (1),sérülés (1),Eperjesi (1),Vasiljevic (1),Zamostny (1),eltiltás (1),Polekszics Vukasin (1),30. forduló (1),derbi (1),23. forduló (1),statisztika (1),Gréczi Gábor (1),Doll (1),ligakupa (1),kaposvár (1),győr (1),gólkirály (1),28. forduló (1),szivics (1),Nagyerdei Stadion (1),Tóth László (1),kte (1),szakály (1),Bonazzoli (1),valogatott (1),zsidai (1),Hrepka (1),Laczkó (1),újpest (1),Vermes (1),Debrecen (1),brkovic (1),Simon (1),Loki (1),debrecen (1),Kulcsár (1),interjú (1),Tajti Mátyás (1),Fantasy Magyar Kupa (1),kupa (1),diósgyőr (1),Tóth (1),cukic (1),windecker (1),Véber György (1),Kupa (1),Besic (1),Bosznia (1),Zé Luis (1),DVTK (1),Budapesti Honvéd (1),Calatayud (1),kapusok (1),mtk (1),Darko Pavicsevics (1),taktika (1),felállások (1),védők (1),tévé (1),Mundele (1),Mulemo (1),új arcok (1),Csizmadia Csaba (1),gifek (1),Hrepka Ádám (1),NBcee (1),pontozás (1),Sándor György (1),Vitor Gomes (1),Lipták Zoltán (1),Juhász Roland (1),Szűcs Lajos (1),Muhamed Besic (1),Julian Jenner (1),Szakály Péter (1),szabályok (1),InStat érték (1),átigazolás (1),Salloi Istvan (1),Nikolic Nemanja (1),Sallói (1),Futács Márkó (1),Miroszlav Grumics (1),Koller Krisztián (1),Gosztonyi (1),Martinez (1),Horváth Ferenc (1),Videoton (1),KTE (1),pápa (1),Kamenar (1),forduló csapata (1),Lencse László (1),Nenad Novakovics (1),alvarez (1),harsányi zoltán (1),Veber Gyorgy (1),Lencse Laszlo (1),Tisza (1),Magyar kupa (1),laczko (1),Griffiths (1),vass (1),kosovic (1),magyar-finn (1),Mihelic (1),Pölöskey Péter (1),pölöskey péter (1),Jenner (1),sérülések (1),Kádár (1),Eltiltások (1),Kanta Jozsef (1),Prosser Dániel (1),Kabát (1)